הכוונה בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/02/2005 | 21:43 | מאת: גיא

שלום רב, אני בן 27 יש לי בעיות אלרגיה עלהיים המליצו בטיפול של הומאופטיה ,אובחן אצלי spondylolisthesis בl5-s1 עם אנמוליות גם של הלימנה וגם של ספינוס פרוצס .(החלק הרך תקין) יש לציין שאני לא סובל מכאבים בגב תחתון אלא בגב האמצעי ולמעלה שם יש לי כאבים (מין דקירות ולחץ גדול) כבר כמה שנים כשהם הולכים ובאים, אני מרגיש שנוגעים בי בחלק המרכזי של הגב כאבים ויש לי תחושה הרבה זמן של צוואר וגב תפוס. אני מציין שיש לי כאבים ברגל ימין ואובחן אצלי patella tendinitis ויש לי כאבים בברך וברגל ימין וכמו כן בכפות הרגליים(אובחן אצלי פלטפוס),יש לציין שיש לי מין הרגשה שכול הגוף תפוס מין חסימת אנרגיה שכזו קשה לי להסביר(אולי מתח נפשי ) כאשר הרגליים שלי נרדמות(בדיקת e.m.g תקינה),במכבי רפואה משלימה יעצו לי בתחילה על כירופרקטיקה אך אחריי על דיקור אני עובד עצות באיזה טיפול לבחור ?האם לאבחנה שלי השפעה או הקרנה על שאר הבעיות?האם כירופרקטיקה היא הטיפול המומלץ לדעתך? האם אפשר לשלב הומאופטיה ( כיוון שיש לי בעיות אלרגיה ) עם דיקור או כירופרקטיקה ? אודה לך על תשובתך

שלום אפשר ואף רצוי לשלב טיפולים-אך מישהוא חיב לרכז אותם. אני חיב לקבל פרטים נוספים כדי לענות על שאר השאלות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת