interstitisl cystitis

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/02/2005 | 20:06 | מאת: מיכל

ד"ר דיין שלום, אני סובלת מכאבים כרונים בשלפוחית השתן. כפי הנראה מדובר ב-interstitial cystitis. עברתי בחודשים האחרונים דרך רופאים רבים, ביניהם אורולוגים, שידעו רק להמליץ על וולטרן (שגם הוא לא עזר). כמו כן עברתי טיפולים רבים בדיקור סיני וצמחים סינים, ובהילינג, והתחלתי לקחת תוספי תזונה שונים. עם כל אלו הכאבים הלכו והחריפו. אני רופאת משפחה בעצמי, ואני אובדת עצות. האם יש משהו שאתה יודע שעוזר במצב כזה? תודה מראש!

שלום שינוי אוכלוסית חידקי מערכת העיכול בליווי טיפול באוזון יכולים להיות מאד יעילים למצב כזה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת