חולשה פתאומית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/02/2005 | 08:04 | מאת: הילה

שלום, אתמול קרה לי דבר מוזר- ראיתי טלוויזיה ואז פתאום ,התחלתי להרגיש ממש רע-הרגשתי כאילו נמנמתי והתעוררתי ( כנראה שזה מה שקרה) היה לי כאב ראש,ובחילה נוראית. הרגשתי ממש מוזר- נלחצתי ואז היה לי גם קצת קשה לנשום אפילו,בקושי הגעתי לשירותים ושהגעתי הקאתי המון. גם אחרי שהקאתי, הרגשתי לא השתפרה, היה לי מאוד קר , נכנסתי למיטה ונרדמתי. שהתעוררתי כעבור כשעה ההרגשה לא השתפרה, והייתי צריכה להקיא שוב- רק אחר כך הכל עבר והרגשתי בסדר. מה זה יכול להיות? אני בת 24 , בריאה, וזה היה די מוזר.. הרגשה כזאת של חולשה פתאומית ואי יכולת להתאושש..פחד..

שלום נראה לי כמו בעיה הקשורה למערכת העיכול. אם לא יעבור או יחזור -גשי לרופא. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת