דפיקות לב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/02/2005 | 06:12 | מאת: ליהי

אתמול שהלכתי לישון, התחילו לי דפיקות לב מהירות- הרגשתי ממש כאילו אני מתרגשת או משהו כזה.. כאילו שיש לי מבחן חשוב או שאני מחכה לשמוע חדשות שמדאיגות אותי, הרגשתי ממש חרדה ונרגשת, הלב שלי דפק מאוד מהר.. לקח לי בערך 20 דקות להרגע . האם זה משהו מדאיג? או שקשור לבעייה בלב? בת 24 ,יש לי MVP קל תודה. ראוי לציין שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה- קרה לי עוד מקרה כזה בערך לפני שנה.. ועשיתי אז אקו לב, אקג ובדיקת מאמץ שיצאו תקינות. אודה לתשובה

שלום אין ספק שהתופעה שתיארת קשורה למום הלב שיש לך-אם התופעה תמשך פני לרופא לצורך קבלת טיפול מתאים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת