כאבים באוזן?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/02/2005 | 08:31 | מאת: גיא

שלום, לאחרונה כחודש אני סובל מכאב עמום, לא חזק מתחת לאוזן ימין ובאוזן עצמה. הייתי אצל רופא אאג והוא אמר שאין כל בעייה באוזן. הכאב לא פוסק, הוא יכול לא להופיע מספר ימים ואז לחזור ולהופיע- הוא לא מאוד חזק אך מפריע. יש לי 2 שאלות- האם זה יכול להיגרם מכאב שיניים? היות ויש לי שן שכואבת לי בדיוק באיזור הזה.. ואם לא- מה יכולה להיות הסיבה? קראתי את הכתבה בעיתון על הקשר בין פלאפונים לגידולים באיזור האוזן וכמובן שזה מלחיץ.. מה דעתך? מה עלי לעשות? תודה.

שלום תזכור שמה ששכיח-שכיח!! הווה אומר שקרוב לוודאי שהכאב שלך ממקור שיניים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת