טעם מר בפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/02/2005 | 17:49 | מאת: דגנית

בת 35. היומיים האחרונים יש לי טעם מר בפה. התופעה מורגשת יותר בזמן אכילה. גם אם אני אוכלת משהו מתוק - עדיין יש לזה טעם מר. קבעתי תור לרופאת המשפחה (אנדוקרינולוגית), האם יש בדיקות מסויימות שאוכל לבקש ממנה להפנות אותי אליהן? ועד שבוע הבא, כשאראה אותה, האם יש איזה שהן "הצעות" לגבי הסיבות לתופעה? תודה

שלום לא הייתי מזדרז לקבוע תור לרופא מומחה ולעבור בירורים ולכתוב באינטרנט -על רקע של תלונה הנמשכת יומיים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת