דימום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/03/2005 | 13:52 | מאת: גליה

לד"ר יוסף דיין שלום רב, אני בת 28 ובשלושת הימים האחרונים הבחנתי כי אני מדממת בעת היציאות. כשאני מצמידה את הנייר לפי הטבעת נספג בו דם וניתן להבחין בכמות נכבדה של דם גם באסלה. אינני חשה בכאבים אך כן מרגישה עקצוצים בפי הטבעת וכשאני נוגעת קצת שורף. טרם נבדקתי- האם אלו טחורים? מה עושים כדי לרפאם? האם יכול להיות חשש לגידול במעי ?????????? על התייחסותך אודה מאוד, גליה

שלום נשמע חד משמעית כמו טחורים!! למרות זאת הייתי ממליץ ללכת לרופא לבדיקה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת