כאבי בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/03/2005 | 11:17 | מאת: נטלי

אני חשה כבר תקופה בכאבים קלילים בצידו הימני של הבטן העליונה, ולעיתים הרגשה של מין צרבת באותו צד. ביצעתי מספר פעמים בדיקות אולטרסאונד בטן (כבד, כליות וכו'). לפני כשלוש שנים ערכתי גם בדיקות קיבה, מעי הגס אצל רופא גסטרו. כל הבדיקות היו תקינות לחלוטין. מה יכולה להיות הסיבה להרגשה זו? האם ייתכן שזו צרבת הבאה מאוכל מסוים (הכאב הוא לא במרכז הבטן אלה בצידו הימני העליון)

שלום חסרים לי פרטים,וכן חיב לבדוק לצורך ביצוע אבחנה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת