שלום רב: שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/03/2005 | 12:35 | מאת: דניאל

אני בחורה כבת 23 ואני סובלת כבר כמה שנים מתופעת ריח רע מהפה. אני שומרת על הגיינה, ומצחצחת באופן קבוע את שיניי. רופא השיניים שלי אמר לי שאין לי שום בעיה בחלל הפה, והחניכיים, וכנראה שהבעיה היא פנימית. (משהו במערכת העיקול.) לא מזמן שמעתי על מעין בדיקת נשיפה שאפשר לעשות, ולדעת מה מקור הבעיה. אני לא רוצה הפניה מרופא המשפחה שלי, ולכן אני מבקשת לדעת איזה רופא בארץ מטפל בבעיות מסוג זה, ועורך את הבדיקה הנ"ל.. זה מאוד חשוב לי כי המצב שאני נמצאת בו היום מאוד מביך אותי. האם אפשר לקבל, שם של מישהו שעוסק בזה? לאן לפנות?? תודה רבה מראש על תשובתך.

שלום מצטער אך איני יכול לעזור לך-תצטרכי לפנות לרופא המשפחה -דרך קופת החולים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת