סטביליום-יש תחליף?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/03/2005 | 18:29 | מאת: מנש

התופעה-התקפי חרדה. מרפא (אבחון עפ"י תעלת השמע) אבחן חוסר איזון כללי,והמליץ על נטילת סטביליום(ועוד).החומר מכיל "תמצית דגים".האם שמן דגים יכול לשמש לאותה מטרה,או חומר אחר שאינו עולה הון תועפות כמו שעולה הסטביליום?

שלום מצטער-אך איני יודע במה מדובר. דר דיין

13/03/2005 | 12:33 | מאת: ד"ר אביחי ב.

פותחה שיטה חדשה לטיפול ב-stress וגם ביתר לחץ דם.יעילות הטיפול הוכחה ב-7 מחקרים קלינים ע"י אחדים מהרופאים המובילים בתחום זה בישראל ובארה"ב.השיטה הוצגה בערוץ 2 ע"י פרופסור גרוסמן יו"ר החברה הישראלית ליתר לחץ דם.המעונינים במידע נוסף ובחומר מדעי יכולים להתקשר ואשמח להשיב:050-5204546 ד"ר אביחי ב.

02/12/2007 | 13:04 | מאת: moran233

סטביליום אינו שמן דגים. סטביליום מכיל חומצות אמינו מתוך חלק מסוים של דג ומכאן ההבדל הדרמטי בין שמן דגים לסטביליום . הפעילות של סטביליום להרפיה ולצמצום הנזק מלחץ הנפשי טוב בהרבה מאשר שמן דגים. לטבעוני אומגקר המכיל שמן דגים ומרות זאת אנו ממליצים להרגעה ממצבים רגשיים את הסטביליום. חברת טבעוני דוגלת בשיטת לקיחת כל החומר הטבעי והיא מיקה ממנו את המירב. לפרטים נוספים ניתן לפנות לאתר טבעוני http://www.tivoni.com/?action=press&langid=he

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת