האם מישהו שמע על המטפל ההומאופט זאב אמיתי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/03/2005 | 18:26 | מאת: גיא

שלום רב , אני מטופל אצל ד''ר זאב אמיתי(www.zeev-amitai.yoclub.co.il)ואני רוצה לדעת האם מישהו שמע עליו כי אני כבר נמצע אחרי הטיפול השני ולפני השלישי ואיין שום שיפור,יתרה מזו השיטות שלו ניראות לי מוזרות ובגלל שזו רפואה לא קונבציונלית אני נוטה בינתיים להאמין. יש לי שלוש שאלות: 1. אני פניתי להומאופטיה בגלל בעיות אלרגיה (בעית חוסר איזון)ודלקות ברגל ימין,תוך כמה זמן או כמה טיפולים להערכתך אני אמור כבר להרגיש שיפור משמעותי (כשאני כבר בטיפול השני ועבר שבועיים מהטיפול הראשון)???? 2.אני מטופל הכדורים נוגדי דלקת ובעקבות הטיפול ההומאופט נאמר לי להפסיק ,בינתיים המצב לא השתפר מה עליי לעשות לדעתך? 3. הרופא אמר שגילה אצלי מחלת הנשיקה תןך כמה זמן אצורה המחלה לעבור?

שלום שמעתי את שמו -הוא וותיק ומאד מתמצא. ככלל אשמח לא להביע דעות על חברים למקצוע. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת