יעוץ לאיזה סוג טיפול לפנות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/03/2005 | 18:03 | מאת: orit

שלום הנני בת 49 וסובלת מהבעיות הבאות: ארוזיה בעין-החל לפני כ-3 שנים קוליטיס כיבי- החל לפני שנה התחלה של אוסטיאופרוזיס, מחסור בB-12 ובסידן - נתגלה לאחרונה הרפס גניטלי- החל לפני כשנה וחצי פטריה או משהו דומה בחלק החיצוני של הנרתיק כאבי פרקים מפעם לפעם. אני מטופלת בקוליטיס במכון הגסטרו של איכילוב ובשאר הדברים אצל רופא הנשים או רופא המשפחה נראה לי שיש קשר בין הדברים ושיש פגיעה במערכת החיסונית הרופאים הקונבנציונלים לא נותנים תשובה מלבד לבעיות הספציפיות שעולות מדי פעם. נראה לי שאני צריכה לעשות "אוברול" אצל מטפל אלטרנטיבי-איזה סוג טיפול מומלץ?

שלום ר ב את צריכה אוברול שיקח בחשבון את רוב או כל התלונות-תחת מקשה אחת. את מוזמנת להתקשר ולשוחח. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת