כאב אוזניים וראש מתמשכים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/03/2005 | 17:33 | מאת: בועז

שלום, לאחרונה כחודש סובל מכאב עמום באוזן ימין ומכאבי ראש. פניתי לרופא אאג והוא אמר שאין בעייה באוזן. חשבתי שאולי זה מהשן שכאבה לי בצד ימין בפה - הייתי אצל רופא שיניים, טיפלתי בשן אך הכאב ממשיך. עכשיו הכאב קצת השתנה- שאני לוחץ את תנוך האוזן כואב לי ועדיין אותו כאב ראש עמום. האם יכול להיות שאז רק החלה דלקת ולא ראו אותה ואם אני אפנה שוב לרופא אאג תהיה דלקת או משהו? ובכלל- מה זה יכול להיות? ואילו בדיקות צריך לעשות? אני בחור צעיר, בן 24. תודה.

שלום צריך לבדוק אותך כדי לתת תשובות. דר דיין

11/06/2012 | 11:41 | מאת: רשף

כאבי אוזניים שמתמשכים כבר 15 שנים למרות כל הבדיקות שעברתי שיצאו תקינות ואני עדיין סובלת

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת