כאבי ראש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/03/2005 | 19:01 | מאת: אחד

שלום רב, יש לי כאבי ראש חוזרים ונישנים אשר מציקים לי מאוד. תופעה זו חוזרת בעיקר כאשר יש מאמץ גופני. שריריי גופי אינם כואבים ואין תחושה של התכווצות או מאמץ גופני שמכאיב לי, אלא שהתחושות מתרכזות בראשי, תוך כדי אני מרגיש לחץ, טשטוש, עירפול בראייה, בחושיי, עייפות, פעימות חזקות בחלקו האמצעי של הראש עד רמה שאני מרגיש שהנני צריך לנוח ולא לעשות דבר. עליי לציין שאין לי בעיות ראייה שאמורות להשפיע, אני פעיל ו , עבודתי מאומצת וכרוכה בסבלות, היו לי בעיות נשימה בעבר כך שיתכן וזה קשור לכך או לכלי הדם , אינני יודע ואשמח לקבל תשובה. מה עליי לעשות, למי לפנות, אילו צילומים או בדיקות ומה האפשרויות לגורמים לדבר?

שלום פנה לרופא פנימי כדי שיתחיל בירור ראשוני ולפי התשובות נחליט על בירור נוסף. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת