ממה זה נובע?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/03/2005 | 17:42 | מאת: לינוי

שלום, עקב דפיקות לב מהירות הלכתי לרופא משפחה. הוא אמר שזה מלחץ ונתן לי כדור הרגעה. באמת מאז שאני לוקחת את הכדור, התופעה פסקה אבל המצב הוא כזה- נגיד אני לוקחת את הכדור בשעה 16:00, אני אהיה בסדר גמור עד השעה הזאת בערך ביום שלמחרת, ואז אני ארגיש קצת דפיקות לב, אני לוקחת את הכדור וזה מפסיק.וכך חוזר חלילה... 1. האם זה פסיכולוגי? ושאלה נוספת-2.האם זה שהכדור עוזר מראה שאכן מדובר בלחץ ולא ממשהו לבבי, חלילה? אודה לתשובות כדי לדעת איך להמשיך ולנהוג, כי אין לי כל כוונה להשתעבד לכדור לנצח!! ושאלה אחרונה- 3.האם לחץ דם 128 על 88 דופק 86 זה תקין? בת 25. המון תודות.

19/03/2005 | 23:37 | מאת: לינוי

שם כדור ההרגעה- טרנקסל 5 מ"ג. תודה.

שלום אין ספק שכדור הארגעה אינו פתרון-אלא זמני בלבד. יש לעשות בירור מקיף לכוון בלוטת מגן ולב-לשלול שורה שלמה של פתולוגיות היכולות לתת דופק מהיר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת