חריגות בבדיקות שתן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/03/2005 | 09:54 | מאת: יעקב

ד"ר שלום, אני בן 37 בבדיקות דם ושתן שנערכו לאחרונה נתגלו אצלי הממצאים החורגים הבאים: שתן כללית: פרמטר KET מתקבל : 5 ( נדרש 0-1 mg/dl) דם כללית: HGB - מתקבל 13.8 g/dl HCT - מתקבל 41% מה זה KET ? ברצוני לציין שבתקופה האחרונה אני עוסק בספורט אוכל הרבה חלבונים ולוקח תוספי חלבון. האם יש קשר בין זה לבין התוצאות? אני חולה ב- essential thrombocythemia ( טרומבוציטים גבוהים) האם לממצאים יש קשר למחלה? תודה רבה יעקב

שלום מדובר באצטון בשתן-ועליה ברמתו יכולה להיות קשורה לתזונה החלבונית המוגזמת. דר דיין

21/03/2005 | 20:24 | מאת: יעקב

ד"ר תודה על תשובתך.. מה אני אמור לעשות כרגע? האם הפסקה/ירידה דרסטית באכילת חלבונים יכולה להועיל במצב כזה? האם יש תרופה לזה? תודה יעקב

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת