נזקים של תרופות? האם יש פיתרון אחר?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/03/2005 | 15:12 | מאת: עידית

שלום ד"ר דיין בעלי, בגיל 56/57 התחיל לסבול מדלקת+דימום במעי. אובחן כקרוהן -קוליטיס. נאמר שזו מחלה תורשתית. האמת-- לאיש במשפחתו, לא היתה מחלה זו או דומה לה... אבל הוא כבר מטופל היה מספר שנים קודם בתרופות להורדת סוכר [גלוקופאז', גלוקומין וכדומה] ובתרופה להורדת כולסטרול ממשפחת הסטטינים [סימבסטטין, סימוביל וכו'..] בעבר, לקה ב"דלקת לבלבב" שהגוף יצר, כתוצאה מתרופה שקיבל [למרות שזה קורה רק אצל אחוז קטן מאוד, לדברי הרופא]. לפני כמה חודשים נוספה גם בעיית לחץ דם גבוה. כעת מטופל באימורן, סמבסטטין, מטפורמין-ליפה, אזופי (AZATHIOPRINE ) ונוטל מולטיויטמין וקואנזים Q-10 ולאחרונה יש ירידה בזיכרון ונמצאו ציסטה בכליות וכבד שומני. האם יתכן שהדלקת במעי או לחץ הדם, הציסטה,או בעיית הכבד השומני קשורים לאחת או יותר מהתרופות. מה תופעות הלואי של התרופות הללו? האם ידוע על טיפול יעיל אחר, תזונתי/לא קונבנציונלי ... רב תודות מראש על תשובתך

שלום רב אין ספק שתרופות הן לא סוכריות ויכולות לגרום לשורה ארוכה של מחלות. מבלי להכנס לעומק-שכן זה דורש פגישה פנים מול פנים-נראה לי שיש כאן עומס תרופתי שיכול להיות גורם לחלק מהתמונה הקלינית. דר דיין

31/03/2005 | 11:03 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

בשיטת הבריאות הטבעית תזונה אורח חיים בריא וצמחים למאכל את יכולה לגרום לריפוי מוחלט והחלמה מכול מחלה כרונית שלחי אימייל וקבלי דף מידע בברכת בריאות טבעית

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת