תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/03/2005 | 07:18 | מאת: אלון

שלום, בבדיקת דם שגרתית נמצאו אצלי ערכים טיפה גבוהים של תפקודי כבד. ALT 49 כשהגבול בין 10-31 וGGT 56 שהגבול הוא בין 10-55. נתבקשתי לעשות שוב בדיקת מעקב לראות שהערכים יורדים. רציתי לדעת.. אם הם לא ירדו? מה זה אומר ומה זה יכול להיות? אני בריא, ללא חום או כאבים כלשהם.אני יודע שזה שאלה באוויר כי עוד לא עשיתי את הבדיקה החוזרת, אבל רוצה מאוד לדעת אם הערכים יישארו גבוהים, חלילה, או ימשיכו לעלות. מה זה יכול להיות? תודה, בן 24.

שלום עליה בתפקודי כבד יכולה לנבוע מאין סוף של גורמים. טוב עשה הרופא שהמליץ על מעקב -ובירור מקיף אם לא ירדו תפקודי הכבד. דר דיין

10/04/2005 | 15:33 | מאת: מירי

מסוף ההריון תפקודי הכבד (ALK GGT?) לא הסתדרו ועדין הערכים גבוהים אני נוטלת אורסולט מעל חצי שנה עשיתי את כל הבדיקות כולל הפיטטיס ואני מעונינת בביופסיה מה יכולה להיות הסיבה לתפקודי הכבד הגבוהים שהחלו בסוךף ההריון שלי. תודה מראש מירי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת