רפיון שרירים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/03/2005 | 13:59 | מאת: זיוה

שלום אני לא יודעת אם הפורום הזה הוא המתאים לשאלתי , בכל זאת אנסה אני סובלת מתופעה של רפיון בשרירים שמתחיל בגפיים העליונות . ז"א זאת ההרגשה שלי , אני פשוט מרגישה חולשה חזקה מאד ומין תחושה מוזרה בגפיים עברתי את כל בדיקות הדם , נורולוגיה , CT ראש וכו" שרופא המשפחה יכל להעלות על דעתו והכל תקין . התופעה היא במשך חודשים לסרוגין . לפני 3 חודשים ניסיתי לקחת כדורי ברזל וזה עזר !!! ממש פלאים , עד לפני שבוע ששוב היתה לי "נפילה" ובמשך יומיים לא קמתי מהמיטה ועד היום אני חלשה . האם התופעה שציינתי מזכירה לך מקרה דומה או האם יש לך הצעה למי לפנות ? בברכה זיוה

שלום לא הכל ברפואה ניתן להסביר דרך בדיקות. אם לקחת ברזל והיה שיפור 'קליני יש לזה משמעות רבה מעבר לשיפור לכוון הסבר הבעיה. נסי לקחת מולטיויטמין לתקופה ותיראי מה קורה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת