פענוח בדיקת שתן- דחוף!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/03/2005 | 17:28 | מאת: טליה

שלום, בבדיקת שתן שביצעתי הכל היה תקין בשתן כללי אך בבקטריולוגיה רשום- URINE CULTURE DIASLIDE מעל 100,000 ואז רשום- multiple organisms probable contamination please call your doctor/ מה זה???? מפחיד.. הרופא יהיה רק מחר ואשמח לפענוח תודה.

23/03/2005 | 08:41 | מאת: רותי

טליה שלום בהיותי עובדת מעבדה : תוצאת הבדיקה שלך מראה על כמןת חידקים גבוהה מעל הנורמה אך מקורה בזיהום חיצוני . אני מציעה לך לפני הכל לחזור על הבדיקה כשאת שומרת על ניקיון מירבי של גופך לפני מתן השתן וכן לקבל מהמעבדה כלי סטרילי בהצלחה רותי

שלום התשובה שניתנה עיי רותי נכונה-עשי מה שנאמר לך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת