בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/03/2005 | 23:16 | מאת: גרטה

שלום! אמי עברה את הניתוח של הוצאת בלוטת התריס כולל שני גידולים שהיו לה מיסביב לבלוטה אמי צריכה לעבור טיפול של יוד עבור גורות שיש לה בצלע ובירך האם הטיפול הוא יגרום לזה שלא יופיע לה עוד גרורות ואם הניתוח הוא פיתרון סופי למחלה שיש לאמי אני מאוד מודאגת אני גרה בחול ומקבלת אינפורמציה חלקית לכן אני מאוד מודאגת ורוצה לדאת יותר בדייקנות על נושא הטיפול של אימי מודה לכם מאוד אם תענו לי לשאלותיי תודה רבה מראש גרטה השוהה בחול ומודאגת מאוד לאמה

שלום חסרים לי פרטים. חשוב לי לדעת סוג הגידול הסרטני האם papillary או folicular. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת