תרופות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/03/2005 | 12:31 | מאת: ר.ת

שלום רב, אני מבקש לדעת האם קומבינתיה של 3-4 אלגוליזין פורטה+40 מ"ד רסיטל+050מ"ג קסנקס ביום עלולה להזיק. כמו כן אני מבקש לדעת מה המינון הנכון לשתיית שמן זית + לימון על קיבה ריקה שיעזור לנקת ת המערכות ועל אלה מערכות זה פועל. תודה

שלום אם לא אקבל הרבה יותר פרטים לא אוכל לענות. דר דיין

24/03/2005 | 14:45 | מאת: ר.ת

שלום רב, אני מקבל בקלוסל 100מ",ג ביום, אלטרוקצין 50מ"גת רסיטל 40מ"ג ביום, ולכאבים 3-4 ביום, ואבן עד 3 ביום, אני רוצה להחליף את הואבן בקסנקס. האם אפשר ומה מינון המומלץ האם 050 מ"ג או יותר מותר. תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת