כאב אוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/03/2005 | 19:58 | מאת: בועז

שלום, אני בן 24 וכבר למעלה מחודש כואבת לי האוזן, בנקודה ספציפית בתוך האוזן, שאני לוחץ אז כואב לי. הכאב הוא לסירוגין, יכול להיות שכמה ימים לא יכאב בכלל ויכול להיות שיכאב רצוף מספר ימים. כמו כן עוצמת הכאב משתנה.הייתי פעמיים אצל רופא אאג ואצל רופא המשפחה ושנייהם אמרו שאין לי כלום ושגם לא מדובר בכאב שמקורו במפרק הלסת. מה עלי לעשות? אם אין כלום, אז למה כואב? תודה.

25/03/2005 | 07:17 | מאת: בועז

בנוסף, שנכנס אוויר קר- כואב לי מאוד.. (ובאוזן השנייה לא) אשמח להכוונה, תודה.

שלום אם ממשיך וכואב -אל תרפה ,פנה לרופא אגא אחר או בקש לבצע בירור . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת