זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/03/2005 | 23:35 | מאת: עילית25

שלום. אני בחורה בת 25. מה שמטריד אותי זו העובדה שאני מתחלה משהו כמו פעם בחודש-חודשיים באופן קבוע. בדרך כלל זה כאבי גרון. אך הפעם זה גם בא עם חום גבוהה, דם מהאף ובחילות. (אני מבחינה כללית סובלת רק מאלרגיה לאבק קרדיט הבית). הנושא הזה ממש מפריע לי. ואני לא מצליחה להחזיק מעמד בעבודות. השאלה היא: למה זה קורה ולמה זה יכול להיות קשור? ואיזה סוג של בדיקות אולי כדאי לי לעבור

שלום אם התופעה נמשכת יש לפנות לרופא פנימי ולבצע בירור כללי לכוון המערכה החיסונית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת