ווסקולריזציה גבוהה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/03/2005 | 10:56 | מאת: אלינור

שלום ד"ר דיין, אני בת 31. עשיתי מיפוי כבד ואריטרוציטים מסומנים הממצאים אומרים כך: "קיים איזור בעל ווסקולריזציה גבוהה באספקט האחורי של האונה הימנית של הכבד, באזור בו נראה פגם מילוי במיפוי כבד וטחול עם TCפיטט. לסיכום: הממצאים במיפוי יכולים להתאים להמנגיומה באספקט האחורי של האונה הימנית של הכבד." עליי לציין שזה ממצא חדש שלא ראו כאשר עשיתי כריתת כיס מרה לפני 4 שנים שאלותיי: האם יש קשר? מה זה "ווסקולריזציה"?? מה זאת אומרת "הממצאים יכולים להתאים"...האם יש עוד אפשרות? ממתינה בדריכות לתשובתך ומודה לך מאוד

שלום הכוונה לקיום כמות גדולה של כלי דם-וברוב המקרים חשוד לקיום המנגיומה שזהו גידול שפיר עשיר בכלי דם-שאין צורך לעשות דבר פרט למעקב. דר דיין

31/03/2005 | 10:29 | מאת: אלינור

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת