התשובה לשאלה שלך על חלבון שתן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/04/2005 | 00:19 | מאת: מורן

זוהי ההודעה הקודמת שלי (למטה הפרטים שביקשת ממני): שלום! אני בת 17 ואני בביקורים חודשיים בבית חולים שניידר עקב בעיות בשתן הרופאים טוענים שיש לי כמות לא רגילה של חלבון בשתן והם טוענים שזה יפגע לי בכליות . יש לי גם בעיות של עודף משקל 30 ק"ג עודף אני רוצה לדעת מה המחלה הזאת מה ההשלכות שלה ואם יש לי אותה עקב בעיות השמנה ואיזה טיפול תוכל להציע לי. אני בטיפולים כבר שנתיים גיליתי את זה כאשר עשיתי בדיקות שתן ודם לביקור אצל לדיאטנית,ואיזה טיפול תוכל להציע לי. ביקשת ממני להוסיף פרטים נוספים: כמות השתן באיסוף של 24 שעות ביממה הוא 3.7 גרם ליממה לפעמים יורד לפעמים עולה ,כאשר אני במעקב תרופתי החלבון בשתן יורד למצב נורמלי ואם אני מפסיקה לקחת תרופה הוא עולה בחזרה. שם המחלה( MEMBRANOLIS GLOMERULONE PHRITIS) הוא פרוטאונוריה ללא היפואלבומינמיה או סימנים אחרים של תסמונת נפרוטית, תפקוד כליתי תקין.לחץ דם תקין סרולוגיה לקומפלמנט, ANA,הפטיטיס C+B שלילית. US כליה תקינה. ואני מטופלת גם בקונברטין 5 מיליגרם x 1 ליום (תרופה שאני לוקחת).

שלום מסובך מידי להסביר בכתב ,ויש לי עוד מס שאלות. אם את רוצה את מוזמנת להתקשר. דר דיין

03/06/2007 | 11:57 | מאת: אריאל

שלום ד"ר יוסף דיין, אשמח אם תענה לי בהקדם על שאלה זאת! אני לא יודעת אם זה קשור אבל אצין זאת בכל זאת אני אחרי לידה(שבוע וחצי)! תודה רבה מראש אריאל

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת