דם- דחוף!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/04/2005 | 12:01 | מאת: עידן

שלום, אני בחור בריא בן 24. היום בבוקר הרגשתי שאני צריך לשירותים, כשהלכתי, לא יצאה צואה כי אם דם, רק דם... מיותר לציין שנלחצתי מאוד. לאחר כשעה הרגשתי שוב צורך ללכת לשירותים ואז יצאה צואה רגילה ללא שום דם- גם לא בניגוב. קרה לי מקרה דומה לפני כשנתיים וזה לא חזר על עצמו מאז עד היום. עשיתי בדיקות דם שגרתיות לפני כשבועיים וספירת דם תקינה כולל המוגלובין. מה זה יכול להיות? ומה עלי לעשות? תודה.

שלום חובה ללכת לבדיקה אצל רופא המשפחה -ובהמשך אצל גסטרואנטרולוג. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת