פתרון לצריבה כרונית במתן שתן.לד"ר דיין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/04/2005 | 12:29 | מאת: אודי

מזה כ10 שנים אני סובל מצריבה חזקה במתן שתן ובשפיכת זרע.אני בן 28 נשוי + 2. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין.לאחרונה הועלתה אפשרות שיש לי דלקת כרונית בערמונית.הטיפול שהוצע הוא היפותרמיה לערמונית.אבקש לקבל את דעתך בנושא.כמו כן אשמח לדעת מה מציע הרפואה המשלימה בנושא זה.אני קצין בקבע וכל הטיפולים יצטרכו להעשות דרך הצבא.למרות שאני מוכן לשלם באופן פרטי כדי לפתור את הכעיה.תודה רבה מראש.

שלום יתכן מאד ומדובר בצלקת שנוצרה מסיבה לא ברורה ברירית צינור פולט שתן. לא פשוט -אך יש על מה לדבר. קים תכשיר גרמני בשם colibiogen שיכול לסייע בתיקון הרירית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת