נדודי שינה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/04/2005 | 20:17 | מאת: מיואשת

אני בת 40 כבר כמה שנים אני סובלת מאוד מקשיי הירדמות. לפני כשנה וחצי הרופא אמר לי לקחת כ-שבועיים ואבן ולא להפסיק באמצע וזה אכן סידר לי את השינה לכמעט שנה. לפני כמה חודשים שוב התחילו קשיי ההירדמות (כלומר לילות שלמים ללא שינה) הוא המליץ לי שוב על ואבן. ועכשיו אני לא יכולה להירדם בלי זה ואני מאוד מאוד מוטרדת אני בריאה ועוסקת בפעילות גופנית מאוד קשה לתפקד כאמא וכאישה עובדת לאחר כ- 4 שעות שינה בלילה (בעזרת הכדור) מה עושים? האם יש פתרון אחר? אולי משהו ברפואה משלימה שיסדר את השינה בלי התלות בתרופה?

שלום בעיה! יש לא מעט טיפולים משלימים-למשל הומיאופתיה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת