בדיקות דם -עייפות וחולשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/04/2005 | 15:16 | מאת: נועה

שלום ד"ר יוסף דיין אני בת 28 נשואה ואם לתינוקת בת שנה לאחרונה אני סובלת מעייפות נוראית , עם התקפי חרדה נשלחתי ע"י רופא המשפחה לעשות בדיקות דם , אני רושמת לך את התוצאות שחורגות מהנורמה ואשמח לתשובת MCHC 33-36-----32 MONO 3.4-9 ------3.4 שתן PH- U STRIP 8.0-7.5 -------5.0 PROTEIN-U STRIP -------25 SPECIFICGRAV- U STRI -------1.025 אודה להתייחסותך המהירה

שלום רפואה -זה לא מתמטיקה-ולא ניתן לפי המספרים להתיחס או אפילו להגיב!!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת