שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/04/2005 | 00:26 | מאת: kerend

דר' שלום כבר כמה ימים שיש לי תחושות מוזרות של פעימות בראש (כמו ששומעים את דפיקות הלב ככה הדפיקות הם בראש). זה לא כאב ראש אלא פשוט דפיקות ותנודות מוזרות כאלה בראש, בנוסף סחרחורות ובחילות ועין שמאל קופצת לי כל כמה דקות... חשבתי בהתחלה שזה תחושה זמנית ויעבור אבל זה לא עובר וכבר ממש נהייה לי מוזר. אני לא מצליחה לעלות על דעתי מקור לזה (אין לי חרדות או עצבנות חוץ מלחץ בלימודים אבל זה לא עד כדי כך..) יש לי תת פעילות של בלוטת התריס ועברתי לפני כחודש בדיקת MRI של מוח, גזע מוח ונזופרינגס שנמצאה תקינה. (והאמת התחושה עכשיו היא כמו התחושה שהיתה לי לאחר בדיקת ה MRI, התסמינים של אחרי הבדיקה אבל לא נראה לי הגיוני שיהיו לבדיקה תופעות לואי אחרי חודש..). מה דעתך ?

שלום לא נראה לי רציני -במיוחד שכבר עברת בדיקה כה יסודית שהיתה תקינה. נראה לי כמו תגובת חרדה. דר דיין

06/04/2005 | 02:58 | מאת: kerend

חשבתי על זה שאולי זה חרדה (אני סטודנטית לפסיכולוגיה :-) ) אבל אין לי שום דבר שיכול לגרום לי להתקף חרדה שכזה (אלא אם כן זה משהו שאני לא מודעת אליו).. מוזר... יש משהו לדעתך שניתן לעשות ? תודה לך על התשובה המהירה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת