התייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/04/2005 | 23:42 | מאת: מורן

יש לי דודה שיש לה גיבנת כבר המון זמן - לאחרונה הגב שלה התחיל להתעקם והוא מועך את הריאות - היא מחוברת לחמצן ולא יכולה לנשום בלי זה - היא כרגע בהדסה עין כרם אבל הרופאים שם אומרים שהם לא יכולים לעזור - אמרו לנו שהסיכוי היחיד הוא ניתוח אבל זה מסוכן כי היא יכולה למות ואף אחד לא רוצה לקחת את הסיכון ולנתח אותה - האם אתם מכירים מצב דומה ? או מומחה בחו"ל ? או מישהו שיוכל לעזור לנו - לקבל עוד חוות דעת או אולי מישהו שמכיר את המצב וכן יוכל לנתח - כל מידע שתוכלו לתת לנו יעזור - אנחנו נעשה הכל על מנת להציל אותה ! בבקשה אם אתם יכולים תעזרו לנו או תפנו אותנו למישהו שיוכל או מישהו שיוכל להפנות אותנו לרופאים בחו"ל

שלום תפנו לרב פירר הוא כתובת מעולה ,ואין ספק שידע לכוון אותך. דר דיין

06/05/2005 | 10:53 | מאת: ליאור

שלום רב, אני בהריון שבוע 20, מזה חודש אני סובלת מגרודים קשים בכל הגוף (בייחוד רגליים וידיים) טופלתי ב"פרודניזון" 40 מ"ג 12 יום שקצת עזר אבל לא ממש, וגם ברגע שהמינון ירד הגרודים חזרו. אחרי הפסקה של שבוע המליץ לי הרופא לשוב לקחת את הפרודניזון. 1. האם תרופה זו מסוכנת באיזה שהוא אופן לעובר? 2. האם יש פתרון יעיל יותר להקלת הגרדים? (אני גם מתמרחת במשחות כמו דרמובט שלא עוזרות) 3. האם אני אצטרך להמשיך לסבול עד סוף ההריון? לתשובתך אודה, ליאור

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת