סתימת מיעיים - לפנות למיון ?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/04/2005 | 09:57 | מאת: אהרןןןןןןןןןןןןןןן

שלום דוקטור, מזה שבוע אני סובל מעצירות מלאה, לא מצליח עם נרות גליצרין, חוקן וכו. .כמו כן תאבוני פחת מאוד , ולאחר שתיית כוסות מים מקיא. ,לציין שתמיד היציאות שלי היו תקינות. .אין במשפחה מקרים של סרטן המעי, לאבי היה סתימת מיעיים..איך תהיה יציאה? האם זה מעיד על איזו מחלה? חשש לסרטן? האם צריך לפנות למיון ? לרופא מוממחה? איזה בדיקות? בתודה מראש

שלום אם אין יציאות וגם אין פליטת גזים מלמטה יש חשש לחסימת מעיים-ובמקרה כזה פנה מיד למיון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת