שאלה לד"ר דיין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/04/2005 | 17:02 | מאת: גל

בבדיקות דם שעשיתי לאחרונה התקבלו התוצאות הבאות: ALT - 44 :גבול עליון 37 (בבדיקה קודמת לפני כ-3 חודשים זה היה 50) AST- 32 גבול עליון 31. (בבדיקה קודמת לפני 3 חודשים זה היה 34) GGT - תקין. האם יש לי בעיה בתיפקודי כבד?. באותה בדיקה גם: טריליצרידים: 318 (אני לוקחת ליפיטור 10 מ"ג) HDL - 33.4 LDL -116 כולסטרול - 178 שאר הבדיקות תקינות. אני נוטלת גם אלטרוקסין, קרטיה, נורבסק וליפיטור. מה עלי לעשות? אני בת 50

שלום קימת איזו הפרעה קלה בתיפקודי כבד -אם כי היא בכוון חיובי. הליפיטור לא עושה את העבודה המוטלת עליו-כלומר הורדת מינון טריגליצרידים,ויש לעלות במינון או להחליף תרופה. דר דיין

26/04/2005 | 23:00 | מאת: מריוס ויטנר- תזונאי

ומה לגבי תזונה בכל העניין, ד"ר דיין ? אתה עדיין מאמין בכ"ז שתרופות יכולות לרפא ?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת