שאלה כללית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/04/2005 | 10:08 | מאת: דוד

ד"ר שלום, כיצד זה שכאשר אני הולך לרופא המשפחה או לכל רופא קונבנציונלי אחר, במקרים מסוימים אני עלול להיתקל בתשובה כמו:"לרפואה הקונבנציונלית אין פתרון לזה", בעוד שכשאני הולך למטפל אלטרנטיבי מכל סוג שהוא לעולם לא אתקל בתשובה דומה. אני אומר את הדברים מנסיון. מהו ההסבר לתופעה?האם לרפואה המשלימה יש פתרון לכל?

שלום שאלה טובה!! חלק גדול מהמטפלים האלטרנטיביים הם שרלטנים שכל מטרתם לטפל ולהתפרנס. הרפואה האלטרנטיבית אינה פתרון קסם לבעיות ולחוליי האנושות-וברוב המקרים אין היא פותרת ממש בעיות אלא מהווה אמצעי עזר משלים לרפוה המקובלת. כל מי שטוען אחרת -טועה ומטעה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת