בלוטת הטריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/04/2005 | 18:06 | מאת: אסתר

שלום ד"ר דיין קוראים לי אסתר. היתה לי בעיה בעיין האישון היה גדול והתברר כי יש לי תת פעילות. קבלתי טיפול ע"י דרלין 3 פעמים ביום ומרקפטיזול פעם ביום. לאחר כשנה הופיעו סיפטומים של אי זרימת דם ברגליים וגושים תת עוריים. מצבי התהפך והיום אני ביתר פעילות. רציתי לדעת מה יש לך לאמר לי בנושא . אודה לך אם יהיו לך תשובות מספקות ובמידה שלא אודה לך אם תוכל להפנות אותי לרופא מומחה. בברכת חג שמח.

שלום לדעתי טעית בתיאור מחלתך-המחלה התחילה ביתר פעילות -טופלת במרקפטיזול ובהמשך הופיעה תת פעילות המחייבת טיפול באלטרוקסין. לא ברור הקשר לגבי הגושים ותת הזרימה ברגליים -אך יתכן קשר. עלי לקבל עוד פרטים רבים ויתכן אף צורך בבדיקה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת