כאבי בטן ?!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/04/2005 | 06:52 | מאת: אלי

- בוקר טוב - הלילה קמתי מס' פעמים עם כאבי בטן עוויתיים שבאים והולכים וממוקמים במרכז הבטן (אזור הטבור ומטה). - בבוקר הלכתי לשירותים בתקווה כי ישפר את המצב, היציאה היתה די רגילה, לא שלשולית או רירית, אבל במהלך הישיבה בשירותים החלו שעולים חזקים, מאולצים משהו, עם תחושה של נסיון להוציא משהו מהגרון. - השיעולים די חזקים, נמשכו מס' דקות במהלכם פלטתי מספר פעמים קצף רירי. - התופעות לוו ברעד מדי פעם, לא רצוני בידיים ובגוף. (קור ?). רציתי לדעת: * מה יכולה להיות התופעה הנ"ל ? * האם עלי לגשת לרופא לבדיקה ? * האם אפשר להסתפק במנוחה ומעקב בבית ? * האם יש דרכים ביתיות להפגת כאבי העוית ? תודה רבה

29/04/2005 | 07:50 | מאת: אלי

בהמשך פלטתי במעין הקאה נוזל שקוף ומאוד צמיגי/דביק. מה זה ועל מה מצביע ? תודה רבה

שלום לא יודע. אם התופעה תימשך עוד יום -גש לרופא לבדיקה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת