כאבי גב בשל פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/05/2005 | 15:45 | מאת: מ

שלום, לחברי יש פריצת דיסק בחוליה התחתונה ביותר עם כאבים איומים שמקרינים לרגל ותחושות של זרמים חזקים, מה שמוביל לקושי בתנועה ולשכיבה מוחלטת. הוא נטל "מגוון" כדורים קונבנציונליים שאינם מועילים במיוחד. לפני יום מרחו לו שמן עץ התה במקום למשך 6 שעות (סגרו זאת עם רטייה) ולאחר מכן למשך כ 10-12 שעות נוספות. זה גם לא עזר. המליצו לו למרוח שמן קוז'פוט (cajuput). האם תוכלו למסור לי מידע לגבי שני השמנים הנ"ל ויעילותם בכאבי גב/פריצת דיסק, מאחר וידוע לי כי שמן עץ התה מרפא בעיות עור. אשמח לאינפורמציה והאם זה באמת עוזר. כמו כן, באילו מינונים אפשר להשתמש. בנוסף, אשמח אם תייעצו לנו שימוש בשמנים/חומרים/שיטות אחרים להקלה על כאבים כה חזקים. בבקשה, הבחור שלי, שכה אוהב לזוז, מיואש וכואב. נשמח לכל עצה.

שלום מצטער לאכזב -שמנים לא יפתרו הבעיה. דרושה מנוחה,חימום מקומי,תכשירים מרפי שרירים כמו אסיול,דיקור או נאורל טרפי-והרבה סבלנות!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת