אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/05/2005 | 09:41 | מאת: מירי

האם האבנית במים בישראל יכולה לגרום לאבנים בכליות, זה משהו שתמיד היה לי ברור ולאחרונה שמעתי שזה לא משפיע על הכליות. האם ישנה השפעה כלשהיא של האבנית במים עלינו, בריאותית?

שלום ככל שאני מבין-אין לאבנית שום משמעות. דר דיין

19/06/2005 | 13:25 | מאת: הדר

שלום.. מכר שלי סובל מאבנים בכליות .. פעם אחת הוא אמר לי שירדה לו אבן רציתי לשאול מה זאת אומרת ירדה אבן? כיצד זה קורה ולמה הוא התכוון? תודה רבה מראש

13/11/2005 | 21:21 | מאת: אלי

שלום רב לד"ר הנכבד אני סובל מאבנים בכליות,במשך כשנתיים מאז נמצאו 2 אבנים ניסו מספר פעמים לרסק אותם ,ואני נכנס ויוצא לבית חולים וכל הזמן אומרים לי שיש עוד אבנים, אין לזה סוף,אני סובל מאד ולאחרונה נאמר לי שהאורטר או-השופכן שלי הרוס מכל הניסיונות של הריסוק,הציעו לי ליצור שופכן חדש מהמעיים שלי,אני שואל האם יש מספיק ידע או ניסיון?האם זה יעזור?האם זה מסוכן?ועוד שאלה:מדוע לא עושים ניתוח אמיתי ודרסטי פותחים את הכליה ונפתרים אחת ולתמיד מהאבנים?מדוע מנסים שוב ושוב ונכשלים שוב ושוב ,מה עלי לעשות?אנא עזור לי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת