בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/05/2005 | 08:19 | מאת: דנה

בהמשך לתשובתך בנוגע לדופק מהיר- נשלחתי לאקג ולהולטר- . רציתי לדעת איזה מידע האקג יכול לתת? ובנוסף- התור שלי להולטר הוא בעוד חודש מהיום.. האם זה זמן רב מידי? האם פלפיטציות כאלה זה מצב מסוכן מלבד אי הנעימות הכרוכה בתחושה? והאם יש משהו שניתן לקחת לבנתיים כדי להקל על התחושה? אני בת 24 בריאה. תודה.

שלום ההולטר לא דחוף!! ניתן לקחת תכשיר להרגעה(הפלפיטציות לא מסוכנות-רק מציקות) או תכשיר מקבוצת הביתה בלוקרס כמו למשל דרלין. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת