נזלת ואוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/05/2005 | 20:11 | מאת: יואב

שלום, בן 25 רציתי לשאול משהו- בשבוע האחרון אני קצת מצונן אבל כל פעם שאני מקנח את האף, נסתמות לי האוזניים ולא משתחררות... זה מטריד מאוד. וככה לסירוגין כל היום, נסתמות, נפתחות נסתמות. אין לי מושג מה עושים... אני לא מצונן עד כדי כך שיש צורך ללכת לרופא אבל הייתי מעוניין לשמוע מה ניתן לעשות כדי שהאוזניים יפסיקו להיסתם. תודה רבה.

שלום מדובר בתהליך רגיל שבו על רקע זיהום ווירלי נסתמות הצינוריות המחברות בין אוזן תיכונה לחלל הפה-ניתן להעזר באנטיהיסטמיניקה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת