תפקודי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/05/2005 | 11:00 | מאת: מ

אני בת 40, אחרי לידה בניתוח קיסרי (ילדתי לפני כחודש וחצי) לאחר הניתוח היה לי המוגלובין נמוך (מתחת ל- 7.0). לאור זאת קיבלתי מנת דם אחת. נכון להיום ההמוגלובין שלי תקין (אני כמו כן לוקחת כדורי ברזל כימי). לפני כשבועיים קיבלתי אנטביוטיקה עקב דלקת שהייתה לי במקום הניתוח. ופולידין למריחה במקום. בבדיקת דם האחרונה התגלה שתפקודי הכבד גבוהים מאוד. נבדקתי פעמיים והערכים ירדו מעט מאוד. הערכים הם: GGT - 506.9, AST - 56, ALT - 131 מה המשמעות לבדיקות אלו למצבי הנוכחי, האם יש לזה איזו שהיא השלכת רפואית לעתיד. האם ישנם בנוסף בדיקות שאפשר וכדאי לעבור לבירור נוסף של הבעיה והאם זה ניתן לטיפול. אודה לתגובתם ותשובתכם בנושא. בתודה מ.

שלום לצערי יש מצב שכל התמונה מקורה בעירוי הדם שקיבלת. יש לבצע בירור לכוון זה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת