לחץ דם לא סדיר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/05/2005 | 11:03 | מאת: מוטי

אני בן 47 (לא מעשן ולא שמן אך גם לא עוסק בפעילות ספורטיבית). ולאחר בדיקת הולטר לחץ דם התברר שבחלק היום לחץ הדם שלי גבוה - הגבוה הגיע פעם אחת עד 160 והנמוך הגיע עד 100. יש לציין שמעל חמישים אחוז מהמדידות הראו לחץ דם 80/120. רופא המשפחה המליץ לייצב את לחץ הדם בעזרת פנדיל 5 מ"ג. שאלתי: האם קיים טיפול טבעי (ללא כימיקלים) לבעיה? מוטי

שלום יש מס טיפולים משלימים יעילים,אך קודם כל הייתי ממליץ על פעילות גופנית מסודרת ושתיה מרובה לפני תרופות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת