שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/05/2005 | 17:16 | מאת: אמא מודאגת

שלום, אני רוצה בבקשה לדעת משהו. אם בן אדם עושה בירור קרדיולוגי מקיף שנמצא תקין לחלוטין (מספר אקג, אקו לב, ואקג במאמץ) ומספר חודשים אחר כך , שוב יש לו סמפטומים שעלולים להתאים לבעייה לבבית, האם הוא צריך לעשות שוב את הבדיקות? או שעל סמך הבדיקות הקודמות, הוא יכול להיות רגוע שלא מדובר בבעייה לבבית? המדובר בבחורה צעירה בת 24, בריאה ללא שומנים בדם שעשתה בירור מקיף עקב כאבים בחזה וכאמור הכל תקין.לאחרונה סובלת מדפיקות לב וכאבים ביד שמאל- עשתה שוב אקג ונמצא תקין. האם יכול להיות שזה לב? או שהיא יכולה להיות רגועה על סמך ממצאים קודמים?האם לבקש עוד בדיקות? אם הכל היה תקין לפני מספר חודשים, יכול להיות שפתאום נהייתה בעייה? אשמח לתשובתך כי היא מאוד לחוצה וגם אני.

שלום אם הבירור הקרדיאלי היה מלא-ונראה לי שכן -אין מקום לבירור חוזר! יש צורך לברר לכיוון אחר ,אולי גם להרגיע את האמא! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת