טיפול במיגרנות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/05/2005 | 19:09 | מאת: kerend

דר שלום רב, אני סובלת ממיגרנות כבר מספר שנים ועשיתי בירור אצל נוירולוגית שהפנתה אותי לכירורג פה ולסת ולרופא אא"ג שלא מצאו דבר שיסביר את המיגרנות (על הדרך מצאו לי שן בינה כלואה ואדנואיד בלוע האפי אבל אין לזה השלכות לכאבי הראש, לפי דבריהם). הנוירולוגית נתנה לי תרופה בשם פריזמה (פלוטין) ואמרה לי שאתחיל לקחת את התרופה הזאת ולאחר כ 3 שבועות לאחר הנטילה כאבי הראש יעלמו. (וכמובן להמשיך עם התרופה הזאת למס' חודשים נכון לעכשיו). עכשיו אני רוצה לשאול אותך, לאחר שבדקתי בנט קצת מידע על התרופה (שככה הבנתי שמדובר בעצם בפרוזק) ראיתי שהתרופה מטפלת בהפחתת התיאבון (שזה מבורך) ובמצבים אנטי-דיכאוניים ובעצם חלק מתופעות הלואי השכיחות הם כאבי ראש. אז אני שואלת : האם התרופה אכן עוזרת לכאבי ראש או תגרום רק ליותר כאבי ראש (כתופעות הלואי)? שכן המטרה היא להפחית את כאבי הראש ותו לאו. תודה ובברכה

שלום כל מה שאת כותבת נכון-אך אם הרופאה מצאה לנכון לתת לך טיפול זה,וזהו טיפול יחסית לא מסוכן ,הייתי שוקל בכובד ראש לקחת אותו. בהצלחה! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת