לחץ דם נמוך עד מצב של התעלפויות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/05/2005 | 11:06 | מאת: בלה

שלום רב שמי בלה אני בת 26 ואמא לילדה בת שנתיים וחצי, מאז לידתה של ביתי אני סובלת מלחץ דם נמוך 80/50 שגורם לי לקריסת מערכות בגוף עד כדי התעלפויות מידי פעם הדבר קורה מידי פעם ולא קבוע זה יכול לתפוס אותי גם סתם ככה שאנ יושבת בבריכה או בטיול משפחתי אני מוצאת עת עצמי יושבת בלי אוויר עם קריסת מערכות ממש עד כדי שאם אני קמה אני מתעלפת. איך אפשר לטפל בבעיה אשמח לקבל תשובה דחופה ,יש לציין שזה מלוווה בסחרחורות תודה

שלום חייבת לעבור בהקדם בדיקות,בין היתר ספירת דם ורמת ברזל!! דר דיין

16/05/2005 | 08:04 | מאת: בלה

א. תודה על תגובתך המהירה ב. עשיתי בדיקות דם וברזל הכול תקין לכן אני פונה אלייך אם אתה יכול להפנות אותי לבדיקות שאני לא מכירה אודה לך על תשובתך

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת