בירור ריאתי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/05/2005 | 13:33 | מאת: יעל

שלום, אני קראתי קצת בהודעות קודמות פה בפורום ונתקלתי בבעייה שמציקה גם לי. אני סובלת מקשיי נשימה- הנשימה כאילו נתקעת לי איפהשהוא והאוויר לא מגיע לריאות אלא לאחר מספר ניסיונות, אני צריכה לפהק כדי להצליח לנשום וכדומה. גם לי נאמר ע"י מומחה ריאות שזה לחץ.. ושזה די נפוץ.. ראיתי שרשמת שהיו לך מקרים דומים ושבאמת זה היה לחץ כי כל הבירורים הריאתיים היו תקינים. רציתי לדעת- אני עברתי צילום חזה ובדיקת תפקודי נשימה- כזו שצריך לנשוף לתוך מכשיר כזה.. ו2 הבדיקות תקינות לחלוטין. הפונמונולוג, מומחה הריאות שדיבר איתי, אמר לי שאין לי כל בעייה נשימתית. האם זה נחשב בירור ריאתי מספק כדי לשלול בעיה או שיש עוד בדיקות מומלצות? תודה, אני בת 24 סטודנטית.

שלום מה שעברת מספיק והותר.די עם בדיקות,הבעיה לא בריאות!!!! תתחילי לברר כיוונים אחרים!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת