כאבים ונימול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/05/2005 | 17:22 | מאת: נופר

שלום, אני בת 24 ולאחרונה אני סובלת מכאבים ביד שמאל - הכאב הוא חזק ,כמו תחושת שיתוק כזו..מוזר.. בעיקר מהמרפק למטה וכולל את כף היד.זה יכול לכאוב כמה ימים, להפסיק לחלוטין לכמה זמן ושוב לחזור.. כמו כן- לעיתים זה גם גורם לי לכאב בפנים,כמו תחושת נימול בפנים- לא יודעת להסביר טוב את עצמי- תחושת אי נוחות בפנים.. פעם בצד ימין ופעם ב2 הצדדים. למה זה מתאים?אילו בדיקות רצוי לבצע? עשיתי אקג לאחרונה שיצא תקין. אני בעיקרון בחורה בריאה, תודה לאל. אשמח להתייחסות.

שלום הבעיה נשמעת יותר לכיוון נירולוגי-יתכן איזו בעיה בחוליות צוואריות-ולא בעיית לב. אם התמונה הקלינית תמשך פני לרופא המשפחה לצורך בירור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת