קוליטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/05/2005 | 10:35 | מאת: רונית

אבי בן 73 חולה קוליטיס מזה שנים רבות. בעזרת תרופות מצליח לנהל פחות או יותר חיים תקינים. בחודש האחרון מספר השלשולים עלה בהרבה ,] הוא רזה מאוד וחש תשישות ועייפות מרובה. כיצד אפשר לעזור לו באמצעים נוספים כדי שיוכל להתחזק??

שלום יש לשנות לו את הדיאטה לדלת שארית קיצונית,חובה לתת מס אינפוזיות של וויטמינים ומינרלים לצורך השלמה תזונתית,וניתן להשתמש בתכשיר בשם קוליביוגן הבונה את רירית המעיים. לשאלות אתם מוזמנים להתקשר. דר דיין

09/07/2006 | 21:46 | מאת: אתי

אני חולה מזה 10 שנים בקוליטיס. לא מטופלת תרופתית. כרגע לא בהפוגה וסובלת. המלצת על כדורים בשם קוליביוגן, האם זו תרופה מהמשפחה שאליה שייכים גם הראפאסל או הפנטסה? תודה אתי

17/06/2005 | 13:24 | מאת: טל

השבוע עשיתי קולונסקופיה ארוכה ונשלחו דגימות של ביופסיה למעבדה. מדוח שקיבלתי נכתב שיש מכפף לכבד עד לסגמה רירית דלקתית מעובה בולטת פולפוצית עם כיבים קטנים, לפעמים קשה במגע. כמו כן רירית בולטת פוליפוצית בסיגמה. אשמח לדעת מה זה אומר? איזה טיפול ינתן לי? תודה טל

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת