הרפס בגב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/05/2005 | 17:13 | מאת: אבישג

ד"ר דיין שלום, אבי חש צריבה חריפה בגבו מזה כ-6 ימים. רק לאחר 6 ימים פנה לרופאת המשפחה. רופאת המשפחה אבחנה הרפס בגבו ונתנה לו מרשם עם שני סוגי כדורים: VALTRAX ועוד כדור ששמו לא באמתחתי כרגע (כל שידוע לי שרצוי ליטול אותו רק בלילה והוא כנראה מסייע בשיכוך הכאב). מכל מקום, אחד מידידי הוא רופא והוא יעץ לי שלא לקנות הכדורים כיוון שזיהויי מאוחר, כלומר חלפו 72 שעות מאז החל ההרפס (לפי דיווחיו של אבי). מה דעתך, האם יש צורך לרכוש הכדור. מחיר הכדור הוא גבוה מאוד ולכן הייתי רוצה לדעת האם הוא נחוץ לטיפול בשלב זה. תודה רבה אבישג.

שלום רב וסליחה על האיחור בתשובה בכל מקרה חברך הרופא צדק! הייתי ממליץ לנסות משחת אוזון מקומיתץ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת